Työkalut

Lääkärikeskus Aava

YHDESSÄ AKTIIVISEMPI ARKI

Neuvoja arjen viisaampiin valintoihin jaetaan monesta suunnasta. Yksin niitä ei aina jaksa tai ehdi noudattaa, vaikka haluaisi. Työpaikoilla olemme yhdessä. Kun fiksut valinnat suunnitellaan ja päätetään porukalla, niiden toteuttaminen on helpompaa ja hauskempaa. Aktiivinen työarki vaikuttaa positiivisesti koko elämäntapaan.

Lääkärikeskus Aava haluaa tuoda lisää elinvoimaa työpaikoille. Emme hoida vain sairastuneita, vaan huolehdimme ennakoiden yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnista. Lähdimme mukaan Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme ravistella sekä itseämme että muita työyhteisöjä miettimään millaista arkea työpaikoilla vietetään. Aktiivisuus on muutakin kuin liikunnan lisäämistä. Hyvinvointiin vaikuttavat myös lepo, oikeanlainen ravinto, turvalliset ja toimivat ihmissuhteet sekä merkityksellinen tekeminen. Kaikkiin näihin liittyy myös työpaikan arki.

Tehdään yhdessä aktiivisia arjen valintoja!

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Huolenpitomme kantaa läpi ihmisen koko elämän. Perheyrityksessämme toimii yli 1000 ammattilaista, 12 toimipisteessä, 9 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti, rohkeasti ja välittäen.

Fazer Food Services

Me Fazer Food Servicesillä haluamme edistää suomalaisten hyvinvointia. Missiomme on Ruokaa, jolla on merkitys. Yhteistyö Olympiakomitean Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailussa sekä Yritysmaratonviestissä tarjoaa meille mahdollisuuksia vuoden 2018 aikana tarjota asiakkuuksillemme konkreettisia toimenpiteitä hyvinvoinnin edistämiseen liikettä lisäämällä.

Fazerin perheyritykseen kuuluva Fazer Food Services on Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, päiväkodit, koulut ja oppilaitokset sekä ikääntyvien palvelutalot ja hoivakodit. Lisäksi teemme yhteistyötä valtion virastojen ja kuntien laitosten kanssa. Suomessa meillä on yli 600 ravintolaa, joissa tarjoilemme päivittäin yli 130 000 hyvää tekevää lounasta 3 300 ruoka-alan osaajan voimin.

Martela

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista työ- ja oppimisympäristöjä kehittävistä yrityksistä. Me määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja Martela Lifecycle -mallin mukaisesti. Martela tunnetaan laajasta palvelutarjonnasta sekä laadukkaista, ergonomisista ja innovatiivisista tuotteista. Elinkaariajattelun avulla kasvatetaan työntekijöiden hyvinvointia, tuetaan työ- ja johtamiskulttuurin uudistamista ja saavutetaan kustannustehokkuutta. Vastuullisuus on olennainen osa Martelan elinkaaritoimintamallia – tarpeettomat, mutta hyväkuntoiset kalusteet kunnostetaan ja tarjotaan Martela Outletin kautta uusille käyttäjille.

Työeläkeyhtiö Elo

Työeläkeyhtiö Elo on Suomen työelämän aitiopaikalla: näemme niin yrittäjien kuin suurten yritysten sekä pienten ja keskisuurten yritysten arkeen. Kokoon katsomatta asiakkaitamme yhdistää halu menestyä. Tässä tavoitteessa työstään innostunut henkilöstö on avainasemassa.

Me Elossa uskomme, että työ tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haasteet antavat mahdollisuuden kehittyä ja kokea onnistumisen tunteita. Työyhteisön jäsenet tsemppaavat ja auttavat toisiaan niin työtehtävien kuin yksityiselämän yllättävissä tilanteissa. Osallistumme Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme kannustaa työpaikkoja panostamaan työntekijöiden hyvinvointiin myös pienillä työarjen teoilla – oikeista työvälineistä aina tasapainoiseen liikuntaan ja terveelliseen ravintoon.

Fressi Yrityspalvelut

Fressi Yrityspalvelut tuottaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja ensisijaisesti asiakasyritystensä omissa tiloissa. Palvelujen sisältöä suunniteltaessa yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada energisyyttä yksittäisen työntekijän arkeen sekä työssä että vapaa-ajalla. Fressi Trainerit on täsmälääke tällaisessa toiminnassa. Trainerin avulla päästään asiakaskohtaamisissa ja tuloksissa pintaa syvemmälle.

Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa tyky-päivät, kuntokartoitukset, kuntosalilaitteiden myynti ja huolto. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli työyhteisösi kaipaa lisää energiaa! Lue lisää.

Firstbeat

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Happy Healthy People

Happy Healthy People -palvelu on kannustava työkalu työntekijöiden hyvinvoinnin kehittämiseen ja seurantaan. Mobiilisovelluksen avulla jokainen työntekijä saa oman tasoisen liikuntaohjelman, sekä ohjeet ja vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Palvelun Manager näkymä mahdollistaa hyvinvointiohjelmien vaikuttavuuden seurannan ryhmätasolla. Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailu osallistumiseen sisältyy veloitukseton 8 viikon kokeilujakso 30 työntekijälle. Lue lisää

Eazybreak liikunta

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Palvelun avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Lue lisää

Yritysmaratonviesti

Työpaikkojen liikuttavin tapahtuma. Yritysmaratonviesti on Suomen suurin yrityksille ja työyhteisöille suunnattu vuosittainen juoksutapahtuma Helsingin Töölönlahdella. Yhteisöllistä, hauskaa ja matalan kynnyksen liikuntaa koko työporukallesi. Lue lisää

 

Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt edistävät monipuolisesti liikuntaa ja urheilua omilla alueillaan. Aluejärjestöt tarjoavat laajan kattauksen erilaisia palveluita työpaikoille aina kuntotesteistä liikuntalajikokeiluihin. Kumppaneina toimivat aluejärjestöt vastaavat Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen palautetilaisuuksista yhteistyössä Olympiakomitean asiantuntijoiden kanssa. Lue lisää

Suomen Aktiivisin Työpaikka pikatesti

Testaa Suomen Aktiivisin Työpaikka pikatestillä, miten työpaikkanne pärjäisi kisassa. Pikatestiin

Suomen Aktiivisin Työpaikka - Henkilöstön aktiivisuuskysely

Tiedättekö kuinka kauan päivässä työntekijänne istuvat ja täyttyvätkö terveysliikuntasuositukset? Henkilöstön aktiivisuuskyselyllä selvität vaivattomasti henkilöstönne todellisen aktiivisuuden tilan. Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen yhteydessä Henkilöstön aktiivisuuskyselyn toteutus alkaen 500€ (+ alv 24%) riippuen työntekijämäärästä. Kysy lisää!

Aktiivisempi arki -työpaja

Henkilöstöliikunnan asiantuntijan vetämä Aktiivisempi arki -työpaja on työpajamalli, joka on tarkoitettu työyhteisöille, joissa istutaan paljon. Sen tavoitteena on lisätä arjen aktiivisuutta työyhteisön päivittäisessä toiminnassa.  Aktiivisempi arki -työpajaa suositellaan noin 20 henkilön ryhmille. Työpajan kesto on 2 tuntia. Hinta alkaen 1500€ (+ alv 24%). Kysy lisää!