Yhteistyökumppanit

Lisäämme liikettä suomalaisille työpaikoille yhdessä upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lääkärikeskus Aava

YHDESSÄ AKTIIVISEMPI ARKI

Neuvoja arjen viisaampiin valintoihin jaetaan monesta suunnasta. Yksin niitä ei aina jaksa tai ehdi noudattaa, vaikka haluaisi. Työpaikoilla olemme yhdessä. Kun fiksut valinnat suunnitellaan ja päätetään porukalla, niiden toteuttaminen on helpompaa ja hauskempaa. Aktiivinen työarki vaikuttaa positiivisesti koko elämäntapaan.

Lääkärikeskus Aava haluaa tuoda lisää elinvoimaa työpaikoille. Emme hoida vain sairastuneita, vaan huolehdimme ennakoiden yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnista. Lähdimme mukaan Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme ravistella sekä itseämme että muita työyhteisöjä miettimään millaista arkea työpaikoilla vietetään. Aktiivisuus on muutakin kuin liikunnan lisäämistä. Hyvinvointiin vaikuttavat myös lepo, oikeanlainen ravinto, turvalliset ja toimivat ihmissuhteet sekä merkityksellinen tekeminen. Kaikkiin näihin liittyy myös työpaikan arki.

Tehdään yhdessä aktiivisia arjen valintoja!

Työeläkeyhtiö Elo

Työeläkeyhtiö Elo on Suomen työelämän aitiopaikalla: näemme niin yrittäjien kuin suurten yritysten sekä pienten ja keskisuurten yritysten arkeen. Kokoon katsomatta asiakkaitamme yhdistää halu menestyä. Tässä tavoitteessa työstään innostunut henkilöstö on avainasemassa.

Me Elossa uskomme, että työ tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haasteet antavat mahdollisuuden kehittyä ja kokea onnistumisen tunteita. Työyhteisön jäsenet tsemppaavat ja auttavat toisiaan niin työtehtävien kuin yksityiselämän yllättävissä tilanteissa. Osallistumme Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme kannustaa työpaikkoja panostamaan työntekijöiden hyvinvointiin myös pienillä työarjen teoilla – oikeista työvälineistä aina tasapainoiseen liikuntaan ja terveelliseen ravintoon.

Break Pro

BREAK PRO on huippufysioterapeuttien suunnittelema taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työyhteisöä liikkumaan työnteon lomassa! Sovellus edistää istumatyötä tekevän terveyttä ja työkykyä muistuttamalla käyttäjäänsä tauoista säännöllisin väliajoin ja ohjaamalla käyttäjälleen liikuntasuositusten mukaista, virkistävää taukoliikuntaa. BREAK PROlla työntekijä voi optimoida taukojen tiheyden sekä ohjelman suosittelemat taukoliikuntavideot juuri omiin tarpeisiinsa sopivaksi. BREAK PRO kulkee mukana kaikkialla, joten sen käyttö onnistuu helposti niin työpisteellä kuin etätöissäkin.

Taukoliikuntasovelluksellamme on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä yli 250:ssä suomalaisessa asiakasyrityksessä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää! Lue lisää

Liikkuva Suomi

Yrityksille ja yhteisöille suunnattu Liikkuva Suomi -konsepti perustuu kannustavaan yhteisölliseen valmennusohjelmaan, jossa keskitytään liikunnan lisäksi mm. ajanhallintaan, ravintoon, mielen hyvinvointiin, palautumiseen ja moniin muihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueisiin, jokaisen ihmisen normaaliin arkeen soveltuvasti.

Liikkuva Suomi on onnistunut siinä, missä moni digitaalinen palvelu floppaa: joidenkin palveluiden käyttö voi tuntua etäiseltä ja into käyttöön saattaa sammua pian aloittamisen jälkeen, ellei asiaa ole huomioitu toteutuksessa.

Liikkuva Suomi -ohjelma sisältää yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, ulkoisia kannusteita sisäisen motivaation löytämisen tueksi sekä inspiroivia teemaluentoja ja valmennussisältöjä. Kymmenien läpivietyjen valmennusohjelmien tulokset ovat olleet kovia: toteutusten keskiarvoinen osallistumisprosentti on 83.

Henkilöstön hyvinvoinnin suunnitelmallinen kehittäminen on ennen kaikkea strateginen valinta. Liikkuva Suomi -valmennusohjelma ei ole juoksukilpailu tai triathlonvalmennus vaan perustuu pienien arjen valintojen kautta tapahtuvaan yksilön ja yrityksen positiiviseen kehitykseen.

Firstbeat

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Euforian

Euforian tuo Suomen Liikuntatieteellisen Seuran laatuakkreditoimat terveyskuntoanalyysit ja niihin liittyvät valmennukset lähelle osallistujaa. Palvelumme ovat helposti ja kustannustehokkaasti saavutettavissa työyhteisön omissa tiloissa. Terveyskuntoanalyysit sopivat toteutettavaksi kaikille työntekijöille työhyvinvointipalveluna tai kohdennettuna toimintona tietylle ryhmälle. Ne toimivat hyvin yhdistettynä matalan kynnyksen liikunta- ja hyvinvointivalmennuksiin, mutta myös itsenäisenä osana työhyvinvointisuunnitelmaa.

Euforianin palvelut sopivat hyvin asiakasyritysten erilaisiin tarpeisiin/tilanteisiin. Haluamme omalta osaltamme tarjota tehokasta ja vaikuttavaa palvelua ja teemmekin sovittaessa mielellämme yhteistyötä tilaajan työterveyshuollon tai muiden kumppaneiden kanssa.

Sportspot

Sportspot tuo viestillesi kasvot.  Tahdomme omalta osaltamme olla nostamassa suomalaista työhyvinvointia uudelle tasolle. Tehtävämme on saada aikaan oivalluksia, olipa kyse sitten toimimisesta muutoksen keskellä, asiakkaiden sitouttamisesta tai innostamisesta liikkumaan. Herätämme viestisi eloon!

Sportspotin välineenä on maailmanluokan konseptit, jotka maustetaan mielenkiintoisimpien persooniemme avulla. Pakistamme löytyy toistasataa urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin huippuammattilaista, joiden osaamisen, tietotaidon ja tarinat tuomme käyttöönne aina teille parhaalla mahdollisella konseptilla. Lähtökohtamme on aina teidän haasteissanne ja persoonat kuten Jukka Jalonen, Eva Wahlström, Jarkko Nieminen, Jari Litmanen sekä kymmenet muut ovat kanssamme niitä ratkaisemassa.

Liittyivätpä tarpeenne sitten puhujaan, aktiviteettiin tai markkinointiviestin eteenpäin saattamiseen, Sportspotilta löydät takuulla lennokkaimmat konseptit ja mielenkiintoisimmat persoonat viemään juuri teidän yritystänne eteenpäin!

Suomen Aktiivisin Työpaikka - Henkilöstön aktiivisuuskysely

Tiedättekö kuinka kauan päivässä työntekijänne istuvat ja täyttyvätkö terveysliikuntasuositukset? Henkilöstön aktiivisuuskyselyllä selvität vaivattomasti henkilöstönne todellisen aktiivisuuden tilan. Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen yhteydessä Henkilöstön aktiivisuuskyselyn toteutus alkaen 500€ (+ alv 24%) riippuen työntekijämäärästä. Kysy lisää!

Aktiivisempi arki -työpaja

Henkilöstöliikunnan asiantuntijan vetämä Aktiivisempi arki -työpaja on työpajamalli, joka on tarkoitettu työyhteisöille, joissa istutaan paljon. Sen tavoitteena on lisätä arjen aktiivisuutta työyhteisön päivittäisessä toiminnassa.  Aktiivisempi arki -työpajaa suositellaan noin 20 henkilön ryhmille. Työpajan kesto on 2 tuntia. Hinta alkaen 1500€ (+ alv 24%). Kysy lisää!

Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt edistävät monipuolisesti liikuntaa ja urheilua omilla alueillaan. Aluejärjestöt tarjoavat laajan kattauksen erilaisia palveluita työpaikoille aina kuntotesteistä liikuntalajikokeiluihin. Kumppaneina toimivat aluejärjestöt vastaavat Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen palautetilaisuuksista yhteistyössä Olympiakomitean asiantuntijoiden kanssa. Lue lisää

Yritysmaratonviesti

Työpaikkojen liikuttavin tapahtuma. Yritysmaratonviesti on Suomen suurin yrityksille ja työyhteisöille suunnattu vuosittainen juoksutapahtuma Helsingin Töölönlahdella. Yhteisöllistä, hauskaa ja matalan kynnyksen liikuntaa koko työporukallesi. Lue lisää