Yhteistyökumppanit

Lisäämme liikettä suomalaisille työpaikoille yhdessä upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lääkärikeskus Aava

YHDESSÄ AKTIIVISEMPI ARKI

Neuvoja arjen viisaampiin valintoihin jaetaan monesta suunnasta. Yksin niitä ei aina jaksa tai ehdi noudattaa, vaikka haluaisi. Työpaikoilla olemme yhdessä. Kun fiksut valinnat suunnitellaan ja päätetään porukalla, niiden toteuttaminen on helpompaa ja hauskempaa. Aktiivinen työarki vaikuttaa positiivisesti koko elämäntapaan.

Lääkärikeskus Aava haluaa tuoda lisää elinvoimaa työpaikoille. Emme hoida vain sairastuneita, vaan huolehdimme ennakoiden yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnista. Lähdimme mukaan Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme ravistella sekä itseämme että muita työyhteisöjä miettimään millaista arkea työpaikoilla vietetään. Aktiivisuus on muutakin kuin liikunnan lisäämistä. Hyvinvointiin vaikuttavat myös lepo, oikeanlainen ravinto, turvalliset ja toimivat ihmissuhteet sekä merkityksellinen tekeminen. Kaikkiin näihin liittyy myös työpaikan arki.

Tehdään yhdessä aktiivisia arjen valintoja!

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Huolenpitomme kantaa läpi ihmisen koko elämän. Perheyrityksessämme toimii yli 1000 ammattilaista, 12 toimipisteessä, 9 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti, rohkeasti ja välittäen.

Työeläkeyhtiö Elo

Työeläkeyhtiö Elo on Suomen työelämän aitiopaikalla: näemme niin yrittäjien kuin suurten yritysten sekä pienten ja keskisuurten yritysten arkeen. Kokoon katsomatta asiakkaitamme yhdistää halu menestyä. Tässä tavoitteessa työstään innostunut henkilöstö on avainasemassa.

Me Elossa uskomme, että työ tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haasteet antavat mahdollisuuden kehittyä ja kokea onnistumisen tunteita. Työyhteisön jäsenet tsemppaavat ja auttavat toisiaan niin työtehtävien kuin yksityiselämän yllättävissä tilanteissa. Osallistumme Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme kannustaa työpaikkoja panostamaan työntekijöiden hyvinvointiin myös pienillä työarjen teoilla – oikeista työvälineistä aina tasapainoiseen liikuntaan ja terveelliseen ravintoon.

Fressi Yrityspalvelut

Fressi Yrityspalvelut tuottaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja ensisijaisesti asiakasyritystensä omissa tiloissa. Palvelujen sisältöä suunniteltaessa yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada energisyyttä yksittäisen työntekijän arkeen sekä työssä että vapaa-ajalla. Fressi Trainerit on täsmälääke tällaisessa toiminnassa. Trainerin avulla päästään asiakaskohtaamisissa ja tuloksissa pintaa syvemmälle.

Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa tyky-päivät, kuntokartoitukset, kuntosalilaitteiden myynti ja huolto. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli työyhteisösi kaipaa lisää energiaa! Lue lisää.

Cuckoo Workout

Cuckoo Workout on helppokäyttöinen taukoliikuntasovellus, joka aktivoi työyhteisöä liikkumaan hauskalla tavalla. Sen avulla istumatyötä tekevät muistavat pitää taukoja ja aktivoida itseänsä välillä pois päätteen äärestä. Sovellus kulkee kaikkialla mukana, joten taukoja voi pitä työpisteellä tai etätöissä kotona. Jotta tauoista saadaan tapa, vaaditan muutoksia tunnetasolla. Cuckoo koukuttaa, sitouttaa ja palkitsee käyttäjiä yhteistyökumppaneiden palkinnoilla kuukausittain! Lue lisää

Firstbeat

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Eazybreak liikunta

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Palvelun avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Lue lisää

Sportspot

Sportspot tuo viestillesi kasvot.  Tahdomme omalta osaltamme olla nostamassa suomalaista työhyvinvointia uudelle tasolle. Tehtävämme on saada aikaan oivalluksia, olipa kyse sitten toimimisesta muutoksen keskellä, asiakkaiden sitouttamisesta tai innostamisesta liikkumaan. Herätämme viestisi eloon!

Sportspotin välineenä on maailmanluokan konseptit, jotka maustetaan mielenkiintoisimpien persooniemme avulla. Pakistamme löytyy toistasataa urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin huippuammattilaista, joiden osaamisen, tietotaidon ja tarinat tuomme käyttöönne aina teille parhaalla mahdollisella konseptilla. Lähtökohtamme on aina teidän haasteissanne ja persoonat kuten Jukka Jalonen, Eva Wahlström, Jarkko Nieminen, Jari Litmanen sekä kymmenet muut ovat kanssamme niitä ratkaisemassa.

Liittyivätpä tarpeenne sitten puhujaan, aktiviteettiin tai markkinointiviestin eteenpäin saattamiseen, Sportspotilta löydät takuulla lennokkaimmat konseptit ja mielenkiintoisimmat persoonat viemään juuri teidän yritystänne eteenpäin!

Yritysmaratonviesti

Työpaikkojen liikuttavin tapahtuma. Yritysmaratonviesti on Suomen suurin yrityksille ja työyhteisöille suunnattu vuosittainen juoksutapahtuma Helsingin Töölönlahdella. Yhteisöllistä, hauskaa ja matalan kynnyksen liikuntaa koko työporukallesi. Lue lisää

Aktiivisempi arki -työpaja

Henkilöstöliikunnan asiantuntijan vetämä Aktiivisempi arki -työpaja on työpajamalli, joka on tarkoitettu työyhteisöille, joissa istutaan paljon. Sen tavoitteena on lisätä arjen aktiivisuutta työyhteisön päivittäisessä toiminnassa.  Aktiivisempi arki -työpajaa suositellaan noin 20 henkilön ryhmille. Työpajan kesto on 2 tuntia. Hinta alkaen 1500€ (+ alv 24%). Kysy lisää!

Suomen Aktiivisin Työpaikka - Henkilöstön aktiivisuuskysely

Tiedättekö kuinka kauan päivässä työntekijänne istuvat ja täyttyvätkö terveysliikuntasuositukset? Henkilöstön aktiivisuuskyselyllä selvität vaivattomasti henkilöstönne todellisen aktiivisuuden tilan. Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen yhteydessä Henkilöstön aktiivisuuskyselyn toteutus alkaen 500€ (+ alv 24%) riippuen työntekijämäärästä. Kysy lisää!

Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt edistävät monipuolisesti liikuntaa ja urheilua omilla alueillaan. Aluejärjestöt tarjoavat laajan kattauksen erilaisia palveluita työpaikoille aina kuntotesteistä liikuntalajikokeiluihin. Kumppaneina toimivat aluejärjestöt vastaavat Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen palautetilaisuuksista yhteistyössä Olympiakomitean asiantuntijoiden kanssa. Lue lisää