Yhteistyössä

Liikkuva Suomi

Yrityksille ja yhteisöille suunnattu Liikkuva Suomi -konsepti perustuu kannustavaan yhteisölliseen valmennusohjelmaan, jossa keskitytään liikunnan lisäksi mm. ajanhallintaan, ravintoon, mielen hyvinvointiin, palautumiseen ja moniin muihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueisiin, jokaisen ihmisen normaaliin arkeen soveltuvasti.

Liikkuva Suomi on onnistunut siinä, missä moni digitaalinen palvelu floppaa: joidenkin palveluiden käyttö voi tuntua etäiseltä ja into käyttöön saattaa sammua pian aloittamisen jälkeen, ellei asiaa ole huomioitu toteutuksessa.

Liikkuva Suomi -ohjelma sisältää yhteisöllisyyttä tukevia elementtejä, ulkoisia kannusteita sisäisen motivaation löytämisen tueksi sekä inspiroivia teemaluentoja ja valmennussisältöjä. Kymmenien läpivietyjen valmennusohjelmien tulokset ovat olleet kovia: toteutusten keskiarvoinen osallistumisprosentti on 83.

Henkilöstön hyvinvoinnin suunnitelmallinen kehittäminen on ennen kaikkea strateginen valinta. Liikkuva Suomi -valmennusohjelma ei ole juoksukilpailu tai triathlonvalmennus vaan perustuu pienien arjen valintojen kautta tapahtuvaan yksilön ja yrityksen positiiviseen kehitykseen.

Sivusto: