Yhteistyössä

Sportspot

Sportspot tuo viestillesi kasvot.  Tahdomme omalta osaltamme olla nostamassa suomalaista työhyvinvointia uudelle tasolle. Tehtävämme on saada aikaan oivalluksia, olipa kyse sitten toimimisesta muutoksen keskellä, asiakkaiden sitouttamisesta tai innostamisesta liikkumaan. Herätämme viestisi eloon!

Sportspotin välineenä on maailmanluokan konseptit, jotka maustetaan mielenkiintoisimpien persooniemme avulla. Pakistamme löytyy toistasataa urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin huippuammattilaista, joiden osaamisen, tietotaidon ja tarinat tuomme käyttöönne aina teille parhaalla mahdollisella konseptilla. Lähtökohtamme on aina teidän haasteissanne ja persoonat kuten Jukka Jalonen, Eva Wahlström, Jarkko Nieminen, Jari Litmanen sekä kymmenet muut ovat kanssamme niitä ratkaisemassa.

Liittyivätpä tarpeenne sitten puhujaan, aktiviteettiin tai markkinointiviestin eteenpäin saattamiseen, Sportspotilta löydät takuulla lennokkaimmat konseptit ja mielenkiintoisimmat persoonat viemään juuri teidän yritystänne eteenpäin!

Sivusto: