Yhteistyössä

Centria-ammattikorkeakoulu Kokkolasta Suomen Aktiivisimpien Työpaikkojen joukkoon

Centria-ammattikorkeakoulu on saanut Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin.

Liikuntapalvelut ja henkilöstön liikunta-aktiivisuus olivat osa-alueita, joissa Centria pääsi erityisesti loistamaan. Niiden lisäksi liikunnan olosuhteet arvioitiin hyvätasoisiksi.

– Sertifiointi on ennen kaikkea osoitus siitä, että Centria pyrkii systemaattisesti edistämään henkilöstön hyvinvointia. Hyvällä fyysisellä toimintakyvyllä on iso merkitys esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisemiselle sekä työssä jaksamiselle, sanoo liikuntakoordinaattori Juuso Jussila Centrian kotisivulla olevassa uutisessa.

Henkilöstön liikuntapalveluita kehitettiin helmikuun alussa päättyneessä Centria Sport -hankkeessa.

Liikkuminen ei suinkaan loppunut siihen, sillä nyt centrialaisten arkea aktivoivat muun muassa taukoliikuntasovellus, aktiviteettitilat ja liikuntavälineiden lainauspalvelu.

– Sertifikaatti on myös hieno tunnustus tehdystä työstä. Onnistuimme luomaan monipuolisen liikuntapalveluiden kokonaisuuden, joka tavoittaa tavalla tai toisella lähes jokaisen työntekijämme.

Lue lisää Centrian sivuilta täältä.

Kiinnostuitko? Lue lisää Suomen Aktiivisin Työpaikka -palvelusta täältä ja vastaa kyselyyn!

Kuvassa vasemmalla toimitusjohtaja ja rehtori Kari Ristimäki ja oikealla Juuso Jussila, päättyneen Centria Sport-hankkeen koordinaattori.

Sivusto: