Yhteistyössä

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on Suomen Aktiivisin Työpaikka 2021

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri valittiin 13. tammikuuta 2022 Urheilugaalassa Suomen Aktiivisimmaksi Työpaikaksi 2021.

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirissä (PPSHP) henkilöstöliikuntaa organisoi päätoiminen terveysliikunnan suunnittelija Minna Keskitalo.

Työ on pitkäjänteistä ja sitä ohjaa innostunut tekemisen meininki. Aito halu edistää työntekijöiden hyvinvointia on myös tuottanut tulosta. Lukuisat onnistuneet elämäntapamuutokset ovat luoneet positiivisen lumipalloilmiön.

PPSPH kehittää henkilöstöliikuntaa entistä aktiivisemmaksi yhdessä henkilöstöhallinnon, työterveyshuollon ja työsuojelun kanssa. Kehitystyön perusta on kattava ja pitkään toiminut liikuttajaverkosto, joka luo henkeä koko työyhteisöön.

Henkilöstöliikunnan periaatteena on yksilöllinen lähestymistapa ja vastuullinen itsensä johtaminen.

Henkilöstölle on tarjolla monipuolista liikuntaa ja työntekijöistä koostuva liikuttajaverkosto vie terveyden edistämisen toimenpiteitä työyhteisöjen arkeen. Sairaanhoitopiirin ylläpitää vuotuista työhyvinvointikalenteria, josta löytyy kampanjat ja teemaviikot yksiköiden toimenpiteiden suunnittelun tueksi.

Muut ehdokkaat olivat Lidl ja Sony Music Finland.

Kuva: Urheilugaala / Janina Pitkänen

Sivusto: