Yhteistyössä

SAT -verkkosivu uudistui!

Jos olet vieraillut Suomen Aktiivisin Työpaikka -sivulla, niin olet saattanut huomata ison muutoksen sivun ulkoasussa. Verkkosivu otti marraskuun aikana suuren harppauksen eteenpäin, kun vanha sivusto päivitettiin kertaheitolla uudelle nykyaikaiselle pohjalle. Aiempi versio palveli sivuston vierailijoita ansiokkaasti vuodesta 2017 asti.

Uuden sivun suunnittelussa otimme seuraavat neljä pääkohtaa huomioon:

  • Tuoda informaatio selkeämmin esille, niin että SAT kokonaisuuden hahmottaminen ja mukaan lähteminen olisi vielä entistäkin helpompaa.
  • Tuoda Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin ansainneita yrityksiä sekä yhteistyökumppaneita selkeämmin ja monipuolisemmin esille.
  • Laajentaa sivuston kohderyhmää tarjoamalla uuden haastetyökalun, jonka avulla kuka tahansa voi haastaa oma työpaikkansa mukaan Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailuun.
  • Raikastaa ja päivittää sivuston ulkoasua ja visuaalista ilmettä.

Kun sivuston uudistusta alettiin hahmottelemaan, oli nopeasti selvää, että kumppanina jatkaisi Staart, joka on ollut toteutusvastuussa myös aikaisemmasta sivuversiosta sekä Olympiakomitean Nuorelle siivet -kampanjasivustosta. Kehitys- ja suunnittelutyö eteni matkan varrella hyvässä ja vuorovaikutteisessa hengessä. Staart kuunteli tarkalla korvalla tarpeita ja ideoita sekä hyödynsi samalla alan asiantuntemusta ehdottamalla hyväksi havaittuja toimintatapoja ja ratkaisuja uudelle sivupohjalle.  

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kokonaisuudesta vastaava projektipäällikkö Jesse Kaarna on lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

– Laadukkaat ja toimintaa tukevat nettisivut ovat Suomen Aktiivisin Työpaikka -kokonaisuudelle elinehto, sillä valtaosa kartoituksista tulee sisään suoraan sivujen kautta ns. inboundina. Uskon, että uusilta sivuilta kävijät löytävät etsimänsä tiedon entistä nopeammin ja helpommin. Erityisen iloinen olen uudesta haastetoiminnosta, joka antaa mahdollisuuden haastaa oma yritys kartoittamaan ja kehittämään henkilöstöliikunnan kokonaisuutta. Myös sertifikaatin ansainneiden yritysten parempi näkyvyys on hieno uudistus, sillä nämä yritykset ansaitsevat näkyvämpää tunnustusta hyvin toteutetusta henkilöstöliikunnan kokonaisuudesta. Kaiken kaikkeaan olen hyvin tyytyväinen, sillä mielestäni neljä asetettua tavoitetta saavutettiin hienosti. Tästä on hyvä jatkaa!

Sivusto: