Yhteistyössä

Suomen Aktiivisin Työpaikka yhteistyöhön Cuckoo Workoutin kanssa

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailu (SAT) aloittaa kumppaniyhteistyön taukoliikuntasovellus Cuckoo Workout kanssa. Yhteistyön tavoitteena on lisätä liikettä työelämään sekä tarjota SAT osallistujayrityksille kartoituksen tueksi henkilöstöliikuntaa ja -hyvinvointia tukevia toimenpiteitä.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailusta Olympiakomiteassa vastaava Anu Helin on innoissaan uudesta kumppanuudesta: “Yhteistyö Cuckoo Workoutin kanssa täydentää loistavasti SAT -kumppaniverkostoa ja tuo kokonaisuuteen uusia mahdollisuuksia kehittää monipuolista henkilöstöliikuntaa.”

Suomalainen työhyvinvointiyritys Cuckoo Workout on aktivoinut suomalaisia työpaikkoja jo vuodesta 2014 alkaen. Käyttäjiä Cuckoolla on yli 13 000 yli sadassa eri yrityksessä ja organisaatiossa. Cuckoon missiona on luoda aktiivisempia ja avoimempia työyhteisöjä sekä terveempiä ja tuottavampia työntekijöitä lyhyiden liikunnallisten ja palauttavien taukojen avulla.

Muutaman minuutin ohjatut tauot paitsi rytmittävät työpäivää, tarjoavat käyttäjille konkreettisia toimenpiteitä fyysisen ja henkisen kuormituksen hallintaan työpäivien aikana. Cuckoo -aktiviteettien avulla käyttäjät voivat linkittää pienet terveyttä edistävät ratkaisut kuten työskentelyn seisten, portaiden käytön hissin sijaan sekä aktiivisen työmatkan osaksi päivittäistä työhyvinvointia. Toimenpiteiden lisäksi mukaan on ynnätty ripaus kilpailullisuutta ja pelillisyyttä. Cuckoo Workoutissa käyttäjät kisailevat leikkimielisesti paitsi itseään myös työkavereitaan vastaan. Pisteitä kerätään ohjatuista tauoista ja aktiviteeteista. Yritykset kisailevat aktiivisuudessa toisiaan vastaan Cuckoo Workoutin liigapörssissä.

Sekä Cuckoo Workoutin että Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun tavoitteena on luoda ”lisää liikettä suomalaisille työpaikoille”. Yhteisen tavoitteen myötä kumppanuus on luonteva ratkaisu, joka tuo mukanaan monia synergiaetuja:

“Yhdessä tavoitamme entistä enemmän työpaikkoja ja pystymme entistä tehokkaammin lisäämään tietoutta tämän tärkeän asian tiimoilta. Toimintamme tukee toinen toistaan ja yhdessä pystymme tarjoamaan parempia ratkaisuja arjen liikkumattomuuden haasteisiin”, kommentoi Cuckoo Workoutin toimitusjohtaja Veera Lehmonen.

Sivusto: