Yhteistyössä

Unelmien liikuntapäivä 10.5. työpaikoilla

Toukokuun 10. päivä vietetään 100-vuotiaan Suomen yhteistä liikuntapäivää. Rakennetaan yhdessä Suomen suurin liikuntatapahtuma!

Unelmien liikuntapäivä on erinomainen tilaisuus innostaa oma työyhteisö ideoimaan erilaisia liikkumisen tapoja ja toteuttaa yhdessä liikunnallinen päivä. Sopisiko ”pyörällä töihin”- päivä teille, haastatteko yhdessä toisen työpaikan hissittömään päivään, innostatteko tiiminne taukojumppaan tai toteutatteko kävelykokouksia? Mitä juuri teidän työpaikkanne ihmiset haluaisivat tehdä? Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin ideoita.

Unelmien liikuntapäivää vietettiin ensimmäisen kerran viime vuoden toukokuussa. Yksittäiset ihmiset ja eri toimijat järjestivät yhteensä lähes 2 000 onnistunutta tapahtumaa ja Suomi täyttyi iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä. Nyt tänä vuonna tavoitteena on ainakin 5 000 tapahtumaa. Kutsumme kaikki työyhteisöt mukaan päivän ideointiin ja samalla osallistumaan liikkuen Suomen satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan!

Ilmoita työpaikkanne tapahtuma unelmienliikuntapäivä.fi –palvelussa. Ihan kaikki tapahtumat, pienimmätkin, kannattaa ilmoittaa! Näin teidänkin työpaikkanne tai tiiminne on yhdessä tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa. Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan. Arvonnat suoritetaan maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun 10. päivä. Lisäksi 100 ensimmäiselle tapahtuman ilmoittajalle luvassa yllätyspalkinto.

Lisätietoja Unelmien liikuntapäivästä

Sivusto: