Yhteistyössä

Urheilugaala lähestyy – ketkä kirivät Suomen Aktiivisin Työpaikka -finaaliin?

Elämme jännittäviä aikoja, sillä reilun kuukauden kuluttua ratkeaa, kuka nappaa tavoitellun Suomen Aktiivisin Työpaikka -tittelin tänä vuonna.

Tällainen on finaalikolmikko:

Henkilöstön osallistuminen huippuluokkaa

Arlan 400 hengen yrityksessä henkilöstöliikunta on kiinteä osa työhyvinvoinnin ja henkilöstöhallinnon kokonaisuutta. Prosessit ja päätöksenteko perustuvat suunnitelmallisuuteen ja seurantaan.

Työmatkaliikkumista sekä työpäivän aikaista liikkumista tukevat olosuhteet ovat erinomaiset. Liikuntamahdollisuudet ennen ja jälkeen työpäivän tekevät säännöllisen harrastamisen mahdolliseksi myös vuorotyötä tekeville.

Osallistumisaste liikuntaryhmiin ja -kampanjat on poikkeuksellisen korkea. Tätä tukevat myös tiivis yhteistyö työterveyshuollon kanssa sekä tavoittava hyvinvointiviestintä.

Tuttu finalisti on jatkanut erinomaisella tasollaan

Sony Music Finlandin henkilöstöliikunnan toteutuksessa tavoitteellisuus, suunnitelmallisuus ja tulosten seuranta on jatkunut erinomaisella tasolla.

35 työntekijän yritys tarjoaa laajasti erilaisia liikuntapalveluita, viestii niistä tehokkaasti ja osallistaa henkilöstöä aktiivisesti toiminnan suunnitteluun. Henkilöstön liikkumista ja hyvinvointia laajemmin on edistetty muun muassa onnistuneilla kampanjoilla, henkilökohtaisilla sparrauksilla ja viikoittaisella hyvinvointitunnilla.

Systemaattisen työn tulokset näkyvät henkilöstön liikunta-aktiivisuudessa.

Aktiivisten palaverikäytänteiden mestari

Visma Real Estate on noin 130 työntekijän kiinteistöhallinnoinnin yritys, jossa tavoitteellinen henkilöstöliikunta kuuluu osaksi toimintasuunnitelmaa.

Kehittämistoimenpiteet perustuvat järjestelmällisesti kerättyihin mittareihin, ja tulokset ovat kiitettäviä. Liikkumista työ- ja vapaa-ajalla tuetaan monipuolisesti ja pitkäjänteisesti. Ergonomian ja liikkumista tukevien olosuhteiden lisäksi käytössä ovat ratkaisut liikunta- ja virikeseteleistä joustaviin työaikaratkaisuihin.

Henkilöstöliikunnan viestintä, kampanjat sekä liikuntamyönteinen ilmapiiri saavat henkilöstön liikkumaan niin työssä kuin vapaalla. Erityinen vahvuus ovat aktiiviset palaverikäytänteet, joita hyödynnetään niin etä- kuin lähitapaamisissa.

Pistä päivämäärät ylös

Valtakunnallinen urheilugaala torstaina 12. tammikuuta 2023.

Parhaista parhaat 2022 -tilaisuus tiistaina 24. tammikuuta 2023 kello 13.00-14.15. Tilaisuudessa Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun finalistit esittelevät henkilöstöliikunnan toimintamallejaan.

Maakunnan Aktiivisin Työpaikka -kilpailun voittajat palkitaan alueellisissa Urheilugaaloissa tammi–helmikuun aikana.

Niin että mitä se Suomen Aktiivisin Työpaikka tarkoittaa ja miten sellaiseksi voi päästä? Lue lisää täältä.

One thought on “Urheilugaala lähestyy – ketkä kirivät Suomen Aktiivisin Työpaikka -finaaliin?

Comments are closed.

Sivusto: