Yhteistyössä

Uusi ratkaisu hyvinvoinnin johtamiseen etäarjessa

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kumppani Euforian Oy on uudistanut etäpalvelutarjontaansa. Euforianin toimitusjohtaja Tarja Koski-Sipilä kertoo, että Energiaa arkeen -verkkokurssi on suunniteltu etäarkea silmällä pitäen ja kohdennettu erityisesti asiantuntija- ja toimistotyötä tekeville.

”Valmentavan verkkokurssin avulla työnantaja voi tukea henkilöstön jaksamista ja itsensä hyvinvointijohtamista etätöissä ja arjessa. Kurssi opastaa erityisesti niiden yleisten sudenkuoppien ohi, jotka heikentävät päiväaikaista vireystilaamme. Valmennus tuuppaa kohti parempia arkirutiineja ja energistä oloa. Valmennuksen avulla työnantaja voi tukea kestävällä tavalla työntekijöidensä voimavaroja, työtehoa ja hyvinvointia etäarjessa.”

Energiaa arkeen -kurssi on kestoltaan 12 viikkoa ja koostuu 8 viikon intensiivijaksosta sekä seuraavasta 4 viikon omatoimijaksosta. Kurssi sisältää yli 40 kpl teoriaa ja käytäntöä yhdistävää valmennusvideota teemoittain.

  1. Aivot on vai aivoton?
  2. Kuormituksen haltuunotolla voimavaratili plussalle
  3. Blokkaako työasentosi aivotoiminnan?
  4. Kofeiini on hyvä renki, mutta huono isäntä
  5. Kuinka välttyä lounasdipiltä? Vireyttä tukeva ravitsemus
  6. Someniska ja niskapatti. Ennaltaehkäisy ja tuho
  7. Paras hyöty liikunnassa ei vaadi aina maksimipanosta!
  8. Hengitys -aliarvioitu voimavara

Lisäksi verkkokurssi pitää sisällään 12 viikon taukoliikuntaohjelmat, itsearviointia, käytäntö- ja pohdintatehtäviä, muistutussähköpostin viikoittain kurssialueelta, anonyymin edistymisraportoinnin tilaajalle.

Lisätietoa www.euforiankurssit.fi

Sivusto: