Yhteistyössä

Vuoden 2021 SAT-finalisti Sony Music Finland aikoo haastaa myös tänä vuonna

Sony Music Finland kuului finaalikolmikkoon Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailussa tammikuussa 2022. Voittoa ei sillä kertaa tullut, mutta mukava näkyvyys buustasi henkilöstöliikunnan aktiivisuutta selvästi. Mitä yritykseen kuuluu nyt?

– Mietimme kovasti johtoryhmän ja henkilöstön edustajien kanssa, miten voisimme nostaa henkilöstöliikunnan ja kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin vielä seuraavalle tasolle, kertoo Sony Music Finlandin talousjohtaja ja epävirallista hyvinvointilähettilään titteliä kantava Olli Sjöström.

– Päätimme ottaa Firstbeat Lifen kaikkien halukkaiden käyttöön yhteistyössä Liikkuva Suomen ammattilaisten kanssa.

Sjöström kertoo, että lähes 75 prosenttia henkilöstöstä otti uuden mahdollisuuden käyttöön innolla.

– Olemme saaneet sekä firmana että yksilöinä todella paljon arvokasta tietoa stressin ja palautumisen tärkeästä tasapainosta sekä riittävän unen merkityksellisyydestä.

Korona sotki yhteisliikuntasuunnitelmia vielä talvella, mutta pääsiäisen tienoilla rajoitusten helpottaessa käynnistyi lähes puoli vuotta tauolla ollut SonyFIT eli yksityinen CrossFIT-tunti.

– Sitä oli selvästi kaivattu! Saimme houkuteltua SonyFITiin mukaan myös pari meidän artistia, mikä on todella tärkeää yhteishengen luomisen kannalta, Sjöström sanoo.

Loppukeväästä oli ohjelmassa myös muutaman vuoden tauon jälkeen yritysmaratonviesti Töölönlahden rannalla. Joukkue onnistui hienosti ja hymy nousi kaikkien huulille. Kiitos tästä kuuluu myös huikean juoksukoulun meille järjestäneelle Aki Nummelalle, Sjöström jakaa onnistumisen iloa.

Sony Music Finland osallistui yritysmaratonviestiin keväällä 2022. Helppo oli hymyillä, sillä joukkue onnistui erinomaisesti. Kuva: Olli Sjöström.

Kesän ajan yhteiset henkilöstöliikunnat olivat tauolla, tosin aktiivinen henkilöstö järjesti omatoimisesti padel-pelejä pitkin kesää ja syksyä. Elokuun puolessa välissä polkaistiin SonyFITin syyskausi käyntiin.

– Olimme ennen koronaa kaksi kertaa koko firma Levillä viettämässä yhteistä aikaa erilaisten aktiviteettien parissa. Muutamaan vuoteen ei näitä reissuja ole pystytty järjestämään, mutta tällä hetkellä suunnitelmat ensi kevään mahdollista reissua varten ovat jo pitkällä. Ehkäpä jotain hauskaa on jo buukattukin, Sjöström pohjustaa.

Sony Music Finland osallistuu Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailuun myös tänä vuonna.

– Olisi aivan mahtavaa yltää finaalikolmikkoon, mutta toki pääasia on yrittää buustata henkilöstöliikuntaa ja henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikin mahdollisin keinoin. Jännittävä loppuvuosi tiedossa!

Kuinka sinun työyhteisösi voi päästä Suomen Aktiivisimmaksi Työpaikaksi? Lue siitä lisää täältä.

Sivusto: